Loading color scheme

Wie ben ik

Mijn naam is Liza Hoek en ik ben werkzaam als meervoudig gecertificeerd hypnotherapeut en coach.Al vele jaren ben ik ook werkzaam in de psychiatrie en met mijn opgedane kennis en ervaring heb ik gemerkt dat het geven van hypnotherapie zoveel mooier, sneller en succesvoller is dan de meeste andere therapieën. In 2014 heb ik de stap gemaakt om een opleiding te volgen voor hypnotherapie. Dit, nadat ik hiermee zelf een enorm verrassende en krachtige ervaring had opgedaan. Het heeft mijn leven veranderd en verrijkt!
Na de opleiding heb ik deelgenomen aan vele masterclasses en ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in hypnose en hypnotherapie. In datzelfde jaar heb ik mijn praktijk geopend en ben ik 3 jaar aangesloten geweest als franchise onderneming bij Hypnose centrum Nederland als Hypnose centrum Groningen.

Sinds februari 2018 werk ik geheel zelfstandig onder mijn eigen praktijknaam: Hypnose Noord Nederland. Elke dag weer begeleid ik mensen naar de doelen die ze voor ogen hebben. Mensen met de meest uiteenlopende problematieken krijg ik in mijn praktijk en voor bijna alles is er wel een mogelijkheid te vinden om met hypnose een sterke vermindering tot aan verwijdering van het probleem te creëren.
Ik krijg hier veel energie voor terug en ik ben dankbaar dat ik deze mensen mag helpen.
Als u een afspraak wilt maken doe dat dan via het contactformulier.

Boek nu