Loading color scheme

Wat is directe hypnose

Hypnose kent twee belangrijke stromingen waaruit bepaalde technieken zijn voortgekomen. Helaas werken vrijwel alle hypnotherapeuten in Nederland met de technieken van Milton Erickson, men kent hem ook wel van NLP. Hierbij wordt gebruik gemaakt van lange inducties (de manier waarop een persoon in hypnose gaat) en indirecte hypnose. De cliënt blijft in een zeer lichte trance en zegt vaak niet eens in hypnose te zijn geweest.

Er zijn veel sessies nodig per issue (15 of meer is niet ongebruikelijk) en de resultaten zijn sterk wisselend. De technieken die gebruikt worden bij directe hypnose komen van van de, voor mij, belangrijkste mensen ooit op het gebied van hypnose: Dave Elman, Bob Burns en Jeffrey Stephens. Hierbij wordt gebruik gemaakt van snelle, krachtige inducties en de cliënt gaat in diepere hypnose waardoor de resultaten optimaal zijn.
Na afloop voelt de cliënt dat hij of zij in hypnose is geweest en voelt zich zeer ontspannen en erg goed. In de sessie maak ik gebruik van deze krachtige technieken om in korte tijd maximaal resultaat te behalen voor u.

Boek nu